Закарпатське “Пежо” впало у Тису

У результаті ДТП в реанімації опинилися двоє людей: водій корейського авто та пасажирка французького

 Вечірньої пори по телефону“102” у Рахівський райвідділ міліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в смт.Ясіня. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

 Як з′ясувалося,  23-річний мешканець с.Лазещина, керуючи автомобілем марки “Пежо”, здійснюючи маневр обгону, не впорався з керуванням, з’їхав з дороги у річку Тиса та перекинувся. Внаслідок ДТП 43-річна пасажирка автомобіля отримала важку політравму, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, з якими її госпіталізовано в реанімаційне відділення Рахівської районної лікарні. Сам водійпри цьому не постраждав. Як засвідчило освідчення на предмет алкогольного сп′яніння, він був тверезий. Автомобільпоміщено на штрафмайданчик міліції.

 

Аналогічне повідомленнясеред ночі надійшло у Виноградівський райвідділ міліції з тамтешньої лікарні. Медики повідомили про те, що до них з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, у стані коми доставлено 22-річного мешканця с.Фанчиково Виноградівського району, який травмувався в ДТП.

 Виїздомслідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що близько першої години ночі в селі Підвиноградів, потерпілий, керуючи автомобілем марки “Кіа“, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення із залізобетонною опорою огорожі будинку. Травмований водій госпіталізований в реанімаційне відділення Виноградівської ЦРЛ, стан його важкий. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Виноградівського РВ УМВС.

 

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *