Закарпатська прокуратура завадила незаконному видобуванню золота з Мужіївського родовища

МужієвоЛьвівський апеляційний господарський судпогодився з принциповою позицією прокуратури Закарпатської області, що представляла інтереси держави в особі Міністерства екології та природних ресурсів України, Державної служби геології та надр України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України в особі ЗАТ “Державна акціонерна компанія “Українські поліметали”, та скасував незаконне рішення господарського суду Закарпатської області у справі за позовом приватного акціонерного товариства до ТОВ “Закарпатполіметали” про зобов’язання вчинити певні дії.

Йдеться про рішення Господарського суду Закарпатської області від 17 вересня 2013 року, яким безоплатно передано частину корисних копалин Мужіївського родовища, які містять дорогоцінні метали (в тому числі золото), товариству з обмеженою відповідальністю “Карпатська рудна компанія”, оминувши при цьому встановлений законом порядок.

Торік Вищий господарський суд України, скасувавши незаконну постанову Львівського апеляційного господарського суду, задовольнив касаційну скаргу прокуратури та повернув справу для розгляду до Львівського апеляційного господарського суду.

Відтак, завдяки вжитим прокуратурою області заходам не допущено використання незаконно переданих приватній структурі на безоплатній основі, корисних копалин Мужіївського золоторудника та майна підприємства, засновником якого є Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

 Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю
прокуратури Закарпатської області

2 comments

в нашем университете работает бывший директор мужиевского золоторудника Гоблик В.В, он уже пенсионер “ученый” широкого масштаба-от простого комсомольского работника, физика–члна кпсс,с образованием высшей партийной школы,”заслуженного економиста” Украины,неизменного карьериста-афериста, проходимца, шаровика,награжденного Москалем наградой за “особые заслуги” перед родиной и за “развитие Закарпатья”(кощунство),”ученого” проректора в Мукачевском университете,куда его пристроили за эти “заслуги” собратья по политике,штоб еще у корыта подоить госказну при пенсии 10 тыс.грн, зараплате проректора около 12 тыс,плюс внутреннее совместительство стар.преподавателя на кафедре,выпускает “научные” издания, откаты, плюс со стороны решает дела “стратегические”,да всего и не перечислить, сколько одна мразь может успевать решать в рабочее время на государственную зарплату.
Если есть еще правда на єтой земле, думаем нет и не будет! Скажите пожалуйста,чему такие Остапі Бендери как Гоблик В.В. могут научить студентов, и вообще как без навыков и опыта работы в системе высшего образования очутились случайные проходимцы? Нам кажется эти вопросы надо задать министру МОН Квиту С.М, который его и назначил на эту должность вместе с балогой, чтоб преднамеренно развалить ВУЗ которому 20 лет.
Судя из публикаций СМИ в свое время в бытность директора мужиевского золоторудника Гоблик В.В. подготовил это предпритие “убыточное” для грабежа Захарченком В., министром МВС при бандите януковиче.
Это существо под названием Гоблик должен сидеть в тюрьме!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *