Закарпатська облрада терміново скликає позачергове пленарне засідання

Учасники АТО просять депутатський корпус облради прийняти звернення до керівництва держави якомога швидше припинити торгівельно-економічні відносини з Росію.

Вони запропонували всьому депутатському корпусу облради прийняти відповідне звернення до Президента України, уряду та Верховної Ради України з вимогою визнати факт окупації східних територій України зі сторони Російської Федерації та припинити торгівельно-економічні відносини. Крім того, утворити Тимчасову слідчу комісію ВРУ з питань розслідування умов законності ведення торгівлі з тимчасово окупованою територією, розробити державну програму впровадження альтернативних видів електроенергії, вжити вичерпних заходів щодо диверсифікації джерел постачання вугілля в Україні.

У свою чергу Михайло Рівіс подякував учасникам АТО за чітку громадську та патріотичну позицію, запевнивши, що обласна рада підтримує всі перераховані вимоги та готова зібратись в кінці цього тижня на позачергове пленарне засідання, аби прийняти відповідне звернення до керівництва держави.

Прес-служба Закарпатської облради

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *