Закарпатська міліція спростувала повідомлення про побиття військовими мешканця Луганщини

Про це в мережі Фейсбук повідомляє речник закарпатської міліції Олег Подебрій.
 Щодо повідомлення у ФБук про конфлікт в одному з закладів торгівлі Ужгорода на 9 травня. Мова йшла про те що людину “побили військові за те, що він з Луганська”.

Встановлено:

1. Людина звернулася до лікарні.
2. З лікарні ургентний лікар повідомив міліцію міста Ужгорода про факт. Подію негайно було зареєстровано до журналу ЄО. Ця людина вказала, що проживає в місті Ужгороді.
3. Встановлено. що в одному з торгівельних закладів, відбувся словесний конфлікт у цього громадянина з присутніми.
4. Також міліцією було встановлено, що персонал закладу (продавець) викликав НЕДЕРЖАВНУ службу охорони котра надає послуги охорони цьому закладу торгівлі.
5. Люди котрі прибули за викликом були одягнені в камуфляж. Ці люди не є військовими, а представляють одну з приватних охоронних фірм. З слів заявника саме ці люди йому нанесли декілька ударів в обличчя.
6. Для з’ясування всіх обставин події призначено перевірку. На цю хвилину всі учасники події відомі.

Від себе: Велике прохання до всіх читачів, особисто до Вас Яна Осадча – не шукати чорну кішку у темній кімнаті, особливо, коли її там немає. Штучна увага до побутових сварок — котрим, час від часу, надають “політичний трагізм” — шкодить нам всім. Шкодить встановленню правди, шкодить Закарпаттю та нашій Державі . Впевнений, ви на власному досвіді переконалися у щирості вислову: Закарпаття то Срібна Земля!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *