Закарпатська бригада потребує вантажівок

Військові 128 окремої гірсько-піхотної бригади відчувають гостру потребу у вантажному транспорті

У військових комісаріатах  Закарпатської області відповідно до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та Указу Президента України від 21.07.2014 № 607/2014 “Про часткову мобілізацію”  триває кропітка та напружена робота щодо поставки техніки національної економіки України до військових частин, розташованих на території області.

Сьогодні підрозділи 128 ОГПБр відчувають гостру потребу у вантажному транспорті, зокрема в бортових вантажних автомобілях типу «Камаз», «УРАЛ-4320», «ЗІЛ» тощо.

Виконання військово-транспортного обов’язку під час мобілізації, якщо не введений правовий режим воєнного чи надзвичайного стану, здійснюється на підставі ч.3 ст.6 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», шляхом безоплатного залучення транспортних засобів підприємств, установ та організацій усіх форм власності для забезпечення потреб Збройних Сил України та інших військових формувань на умовах їх повернення власникам після оголошення демобілізації.

Командування Закарпатського обласного військового комісаріату звертається до керівників підприємств області та всіх небайдужих до долі України:

«Весь наявний транспорт, який сьогодні на ходу, вислужив усі терміни використання, до того ж він був перекинутий на схід з моменту відмобілізування військових частин, які є складовою 128 окремої гірсько-піхотної бригади, дислокованої на території Закарпатської області. Станом на сьогоднішній день військові потребують втручання суспільства у процес формування «нової армії» який, як ми бачимо, вже розпочався. Звертаємось до Вас, керівники підприємств, установ та організацій, патріотично налаштовані громадяни України, мешканці Закарпатської області – якщо у вас є реальна можливість надати автомобільний транспорт для потреб армії, будь-ласка звертайтесь у Закарпатський обласний військовий комісаріат, контактний телефон – 050-106-70-05», – коментує військовий комісар Закарпатського ОВК полковник Іван Васильцюн.

 

Окрему подяку висловлюємо підприємцям, керівникам суб’єктів господарювання, всім небайдужим громадянам, які добровільно надають посильну матеріальну допомогу, висловлюють моральну підтримку військовослужбовцям та надають всебічну підтримку Збройним Силам України. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України зараз в наших з вами руках!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *