Категорії Новини

Закарпатська “Батьківщина” голосувала у фарватері “ЄЦ”

КеменяшСьогоднішня сесія Закарпатської облради підтвердила залежність обласної організації ВО “Батьківщина” від Віктора Балоги. Про це свідчить заява прес-служби партії Тимошенко.

На останній сесії Закарпатської обласної ради депутати не ухвалили Проект перспективного плану формування територіальних громад на Закарпатті.

Фракція «Батьківщина» за цей проект також не голосувала, повідомляє прес-служба Закарпатської обласної парторганізації.

«Проект плану добровільного об’єднання громад виносять на розгляд сесії уже вдруге. Під час першого розгляду ми наголошували на тому, що ухваленню цього рішення має передувати широке громадське обговорення. Натомість відбулися якісь кулуарні круглі столи, а люди завалюють нас скаргами, що їх ніхто не питав, чи хочуть вони з кимось об’єднуватися», – сказав керівник фракції ВО «Батьківщина» в Закарпатській облраді Антон Ліврінц.

Саме тому, за його словами, депутати-«батьківщинівці» не голосували за Проект перспективного плану формування територіальних громад.

Антон Ліврінц наголосив, що фракція підтримає об’єднання громад, якщо люди того насправді хочуть. Як приклад він навів об’єднання громад міста Тячів та селища Вільхівка, жителі яких самі звернулися до влади з таким проханням.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *