Закарпатець збив глухонімого пішохода і втік з місця ДТП

ДТП23-го травня близько 2-ї години ночі у селі  Приборжавське, що на  Іршавщині, водій автомобіля «ВАЗ 2103» здійснив наїзд на 25-річного пішохода і втік з місця пригоди. Завбачивши поліцейських на своєму подвір’ї, 22-літній чоловік подзвонив на 102, аби зізнатися у скоєному, пише Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Завдяки блискавичній роботі Групи швидкого реагування, яка виїхала на місце пригоди, поліцейським вдалося за лічені хвилини розшукати винуватця ДТП, який полишив на місці аварії збитого ним пішохода і втік з місця аварії, сховавши своє авто.

Правоохоронці з’ясували, що водій «Жигулів», 22-річний непрацюючий мешканець Лисичова, рухався центральною дорогою села Приборжавське. Вчасно не помітивши 25-річного пішохода, чоловік здійснив на нього наїзд. Як потім виявилося, потерпілий був глухонімим…

Злякавшись відповідальності, водій висадив двох пасажирів, що були з ним у машині, на краю села, а «Жигулі» сховав у знайомих. Тим часом свідки аварії викликали поліцію і «швидку», яка відвезла потерпілого у реанімацію. Зараз потерпілий перебуває в стані коми.

Поліцейські за гарячим слідом вистежили втікача, а коли вже були у нього на подвір’ї, на гарячу лінію 102 надійшов дзвінок із зізнанням про скоєну ДТП. Це дзвонив той самий водій, який ще годину тому намагався погратися у хованки із правоохоронцями.

Із водієм проводяться слідчі дії, автомобіль поміщено на спецмайданчик Іршавського відділу поліції. Водія освідчено на вміст алкоголю – він виявився тверезим.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *