За заявою журналістки прокуратура Закарпатської області  підписала повідомлення про підозру чотирьом “відомим” жінкам

Редактор газети “Сила народного контролю” Лариса Ступак (Лора Приходько) повідомила на своїй сторінці у мережі Фейсбук, що за її заявами прокуратура Закарпатської області  підписала повідомлення про підозру чотирьом особам, але всі вони раптом знайшли приводи щоб затягнути кримінальний процес:

1. Підозру у вчиненні злочину підписано Лада Соколова вона же Лада Листопад (Lada Listopad) Лада Сычева Лада Мебель (Lada Listopad). Вручити підозру не змогли. Ладу вітром здуло. Об’явили в розшук.

2. Підозру у вчиненні злочину підписано Галині Цар, колишньому міському голові Чопа. Вручити підозру не змогли, бо вона також встала на лижи. А потім справу негайно витребували в ГПУ з метою закришувати подалі від мене. Наразі Галя шукає собі картату ковдру.

3. Підозру у вчиненні злочину підписано Олені Батуріній вона же: Андреа МоруаОльга Соболева Надежда Викторова. Під час вручення їй підозри, бабця хотіла скочити з балкону 2 поверху своєї квартири. Але потім передумала і раптово тяжко невиліковно захворіла. Лягла в стаціонар до Роман Соскида (Roman Soskida). Поки хворіє, підозру не вручать.

4. Сьогодні раптово, захворіла Зотова-Наполеон. Шукає картату ковдру. Підозру вручити знов не зможуть.

Коли злочини вчиняти, вони здорові і зухвалі. Як відповідати за свої злочинні дії, на всіх підозрюваних ср…ка нападає, – зазначила Лариса Ступак.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *