За пародію на Порошенка заблокували сайт закарпатського активіста

OLYMPUS DIGITAL CAMERAПро це на своїй сторінці у мережі Фейсбук інформує громадський діяч Іван Лендєл, котрий став відомий широкому загалу тим, що у 2010 р. спалив під Генеральним консульством Російської Федерації у Львові чучело Володимира Путіна:

Схоже, що мій сайт вирішили прикрити. Видно, Порошенко не зацінив мого жартівливого прогнозу майбутнього України. Дивним чином вночі домен був вимкнутий як такий, що не пройшов перевірки. Довго пояснювати технічні нюанси, але це дуже підозрілий збіг обставин.
За кілька годин буде працювати альтернативна копія сайту і всі таки прочитають той текст.

Ось копія на дзеркалі.

Україна 2018. Блог народного депутата

Вирішив почати вести блог. Скоро вибори і треба бути ближче до народу. Хоча виборців тепер не дуже багато, але переконати їх стає все важче. Колеги-депутати кажуть, що це дурна ідея, бо через війну інтернет тепер мало в кого є. Та мені й так нічим зайнятися, то трохи пограюся.
Скоро почнеться 4 рік президентства Пітера Порошенка(досі не звик до його європейського імені)… Він тепер дуже старається сподобатися людям. Хоча я чув, що виборів не буде через війну. В нього й так вже диктаторські повноваження давно… Я не проти, але заміна гербу буквою «П» це було занадто.

Та не будемо про сумне. Всі досі пам’ятають новорічний фільм, який він з голівудськими студіями подарували нам в ніч на 1 січня. Всіх тримали біля екранів неймовірні пригоди Петрика Порошка – секретного агента-підлітка, що рятує світ від злого професора Пу. Щоправда, людей обурив плагіат “Зоряних воєн” коли Містер Пу говорить Петрику, що він його батько і весь цей час хлопець працював на нього. Та загалом, всім сподобалося. Я особисто дивився його на каналі РОШЕН 1, бо інші (РОШЕН 2 і 3) погано ловлять через постійні бомбардування нашої телевежі, а на 5 каналі вирішили заявити, що вони незалежні від Президента і тому просто цілу ніч показували документальні фільми про його родину. Але фільм мені сподобався і спецефекти були суперові. Агенти ФСБ брешуть людям, що його знімали за державні кошти, але хіба б міг наш Месія так зробити? Вічно ті падлюки наклепи роблять. А навіть якщо й так, то у нас війна і не можна змінювати владу. Хай сидять у буцигарні ті, хто намагається зробити новий Майдан. Народ хоче спокою і пан Президент нам його дав. Як він говорив у недільній проповіді на РОШЕН 3: «Ви всі будете щасливі. Я обіцяю вам, що ви будете жити по-новому. Наші європейські партнери гарантують нам вступ вже у 2038 році, але справжній рай у нас вже настав. У кожного з вас є родичі чи близькі, які вже в раю і я переконаний, що спільними зусиллями мені вдасться всіх вас туди відправити».

Бачите, як він турбується про нас? Ось це чоловік. Не дарма на Різдво він хотів грати господаря у новій п’єсі Національного театру ім. П.Порошенка. Та режисера і більшість акторів вбили на війні й довелося зробити банальну біблійну історію. У пана Президента роль маленького Ісуса теж вийшла непогано. Хоча дехто в залі сміявся з нашого Провідника у пелюшках, але Нацгвардія швидко їх заспокоїла. Тільки могли відійти подалі, а то через постріли люди на задніх рядах не почули кілька хвилин вистави, а деякі дружини депутатів скаржилися через каплі крові на їхніх вишуканих сукнях. Але то дрібниці. Мені дуже сподобалося. Навіть не знаю що краще – фільм чи вона, але точно маємо чим пишатися:)
Та свята закінчуються, а мирний план знову порушується… Тому скоро почнеться 34 хвиля часткової мобілізації. Сказали, що цього разу теж нема чого хвилюватися і призвуть тільки дівчаток 14-16 років, які замінять своїх старших колег. Кожен день дивлюся на 5 каналі як у новинах показують цих Героїнь. Хлопці теж були нічого, але ті слабаки давно вже у могилах. Не дарма наш новий прем’єр-міністр С.Шустер казав, що місце жінок на війні. В них все краще виходить і втрати мінімальні – 10-20 осіб за день. Майже як на початку війни. А у тих клятих москалів досі чоловіки воюють. От нікчеми:) Вже не раз показували як вони слюні пускають на наших дівчат. Зізнаюся, що й мені подобається на них подивитися:)

Особливо цікавий проект на РОШЕН 2 після півночі. Ой що там витворяють ці дівчата:) Хоча я чув, що то акторки, але не віриться. Всі на війні. Я ж бачив у новинах на 5, як навіть діти депутатів воюють. Щоправда, у них дивний батальйон «Нічні феї-4» і через це був скандал. Асоціація українських проституток була проти включення до їх батальйонів VIP дівчат, але потім вони поговорили і зрозуміли, що мають багато спільного. Порівняно зі скандалом ЛГТБ батальйону це квіточки. Але ми ж хочемо у Європу і маємо їхні цінності підтримувати. Тому після вищезгаданих «Солдатських ночей» йдуть передачі про геїв. Найкрутіша «Гейське життя» з О.Ляшком. Він кожен раз з новими вилами і це так забавно:) Хоча потім він ними робить таке, що інколи боюся біля нього проходити… Мені не подобається ця гомосятіна, але на багатьох діє. От сусід вже живе з якимось чоловіком. А що? Дружина на війні загинула ще у 2017, а він хоч і ветеран-інвалід, але не буде ж сам. Й так жінок мало залишилося… Треба бути толерантними.
Щось я заговорився. Треба йти на роботу. Й так у нас сесії тепер раз в пів року, а постійно всі спізнюються і потім сидимо по ночам. Прем’єр каже, що можна показувати відео старих засідань – вони перевіряли і люди не звертають уваги. Ще трохи і взагалі можна не паритися. Цього року у нас майже весь бюджет піде у кишені. За прогнозами експертів, через 2 роки наше населення дійде до 5 мільйонів і утримувати їх буде не важко. Я вважаю, що це нормально, по-європейськи. Тим більше, що у нас маленька держава. От колись були ті Південь, Схід, Крим, Закарпаття і Буковина… Лише тягнули нас на дно, а тепер у нас все добре. Навіть курс валют вже аж цілий тиждень стабільний – долар по 41,87 грн. Кому як, а мені все добре. От перед святами відпочивали на островах з колегами… Ну все, мушу йти, а водій десь затримується.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *