За минулу добу закарпатські рятувальники відшукали 5 заблукалих туристів

Впродовж 22 січня рятувальники гірської пошуково-рятувальної частини двічі виїздили на пошукові роботи у Рахівському районі.

Так, о 12:35 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення, що під час катання на лижах в районі полонини Крачуняска втратили орієнтир та заблукали троє відпочивальників зі Швейцарії 1964,1971 та 1995 р.н.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт було направлено рятувальників Ясінянського гірського пошуково-рятувального відділення у складі 6 чол. особового складу та 1 одиниці техніки.

О 14:30 даних громадян було знайдено, медичної допомоги вони не потребували. Вже під час слідування до гірськолижного курорту, рятувальники зустріли на своєму шляху мешканця м. Херсон 1984 р.н, котрий приїхав на відпочинок і також заблукав у горах.

Всіх заблукалих працівники ДСНС супроводили до місця їх тимчасового перебування.

А вже о 18:35 до рятувальників надійшло чергове повідомлення про загублення в гірській місцевості 23-річного киянина. Як і в попередньому випадку, місцем проведення пошукових робіт стала полонина Крачуняска.

О 19:45 заблукалого було знайдено, медичної допомоги чоловік не потребував. Його було супроводжено до гірськолижного курорту, що на полонині Драгобрат.

Пошукові роботи проводили фахівці гірського пошуково-рятувального відділення смт Ясіня, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *