За добу закарпатські полісмени затримали двох нетверезих водіїв

Випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції задокументували в Тячівському та Виноградівському районах

На автодорозі в селі Бедевля Тячівського району вночі група реагування патрульної поліції зупинила автомобіль «ВАЗ-2106», водій якого невпевнено керував, виїхав на зустрічну й створив аварійну ситуацію. За кермом перебував житель селища Тересва Тячівського району.

Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. Водійського посвідчення не пред’явив. В присутності свідків на нього склали відповідні адмінпротоколи, машину затримали на штрафмайданчик.

У Виноградові опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили водія скутера, який не мав шолома. За кермом перебував п’яний житель с.Букове, який не мав водійського посвідчення. Від медосвідчення чоловік відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол.

Складені на обох правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *