З переляку перед громадськістю мер Чопа створила самооборону

царПро це повідомила громадський активіст Лариса Ступак: “Корупційна до кінчика пальців перша персона нашого міста Цар Галина вчора , ні з того ні з сього заходилася організовувати народну самооборону.

Поки йшла революція і дійсно існувала потенційна загроза різного роду провокацій і зіткнень , наш народний мер ні про що не хвилювалася , відчалила в Київ на Майдан кашу варити і забрала з собою свиту. А місто і городян залишила напризволяще . Без охорони. Без самооборони . Без води. Без світла . Без доріг.
І тільки після революції , їй раптом стало мало подвійної прокурорської охорони чоловіка і сина і вона вирішила посилити її”.
“Дивовижний збіг : охорона терміново знадобилася відразу після того, як 100 жителів міста викликали мершу відзвітувати перед народом за свою ударну роботу. Звіт запланований на 9 березня.
Самооборона може стати в нагоді , щоб відбиватися від журналістів , активістів , різних розумників , які задають не дитячі запитання. А відповідати на них так не хочеться. Але треба , Галю! Треба”, підсумувала Лариса Ступак.

3 comments

Бизиля says:

Бідна Галина Василівна. Вона така хороша. Робить все, про що її просять. Нікому ніколи не відмовляє. Один раз була проти алюмінію та проти мийки машин у центрі. Але тепер навіть мийку Мучичці дозволила. Ну не дала відповіді на Ступачкини розумні запитання у запитах, так що тепер, заклювати хорошу людину? Вона ж таке питає, про що люди навіть не здогадуються. Кого цікавить пайова участь забудовника? Та нікого. А Ступачці конче треба. Кому цікаво, за скількі та кому продано майно громади? Лише їй , Ступачці. Нікому не болить, що Володя Чубірко собі шматочок землі взяв біля міськради. А їй, все треба знати. Та будка Ужгородхліб стояла собі роками і стояла. Як Володя захотів її , так одразу повилазили. Коли у Чубірки АЗС на вул. Московський у Чопі була незаконна всі мовчали. А зараз через якусь будку розумна дуже стала.
Ступачка це інформаційний кіллер. Треба їй відписувати все, что питає. Навіщо це скривати?

Пиздиля says:

Так вам у Чопі всім треба. Бо всім пофіг, хоча Ступачка на кожному кроці всіх кричить “Цариха краде! Фелдийка мухлює!”. Я спочатку теж посміхався доки не подивився деякі документи, з якими Ступачка ходить: там всякі запити, відповіді з прокуратури та міліції…
Виявляється що за діями міської ради порушено карну одну справу (по чопському базару, за матеріалами газети “Коза Ностра”) і ще одна справа під питанням порушення – на 800 тисяч гривень нецільового використання наших з вами грошей. На підході ще одна справа на 59 тыс. гривень (Буркуш, стережи дупу)…
От вам і Ступачка.
А цариха зараз влаштувала таку гебельсівську пропаганду проти неї, що росіяни поряд з нею у Криму вихідні. Воно ж і зрозуміло, бо плаче за Царихою буцигарня. Цариха, йди нах…вже, поки тебе не винесли!!

Бизиля says:

Мені кажуть що я у списку на люстрацію по м. Берегово.
Галина Василівна по м.Чоп Ну на неї хоч декілька справ та перевірок завели. А я при чому.Чим ми їм погана? Подивимось ще. Хай докажуть

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *