З Днем Незалежності України закарпатців привітали урочисті фанфари з балкона ОДА (ВІДЕО, ФОТО)

        Найзахідніша область України – Закарпаття – першою почала  святкування 25-ї річниці Незалежності України. О 6-й ранку в Ужгородському замку кращі співочі колективи області, представники духовенства, влади, правоохоронних органів і просто небайдужі закарпатці зустріли схід сонця «Молитвою за Україну».  А о 10.00 офіційні заходи відбулися на площі Народній перед облдержадміністрацією. У програмі – пряме включення промови Президента України, трансляція параду зі столиці, всеукраїнський флешмоб «Співаємо Гімн України разом». Родзинкою цьогорічного свята на Закарпатті стали урочисті фанфари з балкону ОДА у виконанні трубачів обласної філармонії. Позивні на тему відомої пісні «Верховино, світку ти наш!» вперше прозвучали о 10.00 і звучатимуть сьогодні щодві години – о 12.00, 14.00, 16.00, 18.00 та 20.00.
– Запрошуємо ужгородців та гостей Закарпаття в ці години на площу Народну особисто послухати урочисті фанфари, – закликає Геннадій Москаль, з ініціативи якого звучать позивні. – До речі, від сьогодні на площі Народній функціонує безкоштовний Wi-Fi-доступ до інтернету. Це також наш подарунок до Дня Незалежності України.
Ще одним подарунком закарпатцям та гостям області стане сьогоднішнє відкриття дитячої вузькоколійної залізниці, відновлення якої стало можливим завдяки Геннадію Москалю та керівнику «Львівзалізниці» Івану Грунику. О 12.00 перший локомотив поведуть саме Г.Москаль (перша освіта якого – помічник машиніста) та І.Груник. Запрошуємо всіх на цей урочистий захід!

ода ода2 ода3

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *