Як живе закарпатський касир Пшонки (ФОТО)

В соцмережах появилися фото одного з трьох будинків, що належать родині радника Генпрокурора Пшонки Юрію Бенці.

бенца4На них у розкішник інтер’єрах позує донька закарпатського “касира” Оксана Бенца (Чорі). Як бачимо хороми Бенци не менші за Пшонки , а любов до розкоші така сама.

Раніше повідомлялося, що читачі з Мукачева просять звернути увагу на зятя прокурора, начальника Мукачівського міськрайонного МРЕВ Юрія Чорія, котрий нещодавно прикупив собі новенького “Мерседеса GL” вартістю 120 тисяч євро. Непогано живе пан даїшник, очевидно, що не на одну зарплату. І хатинку родина Чорія побудувала не будь-де, а на вул. Духновича, при цьому не погребували відібрати 50 сотин від дитячого садка.

Також  мукачівці обурені тим, що родина Юрія Бенци за безцінь купила двоповерхову будівлю на площі Миру де розмістився ОТР банк.

Так, що у Правого сектора є непочатий край роботи, виявляти за які гроші правоохоронці набудували собі віли та особняки.

 

бенца3 бенца2 бенца

5 comments

Лєна says:

Гроші є, гроші дурні і шалені, а розумом Бог не нагородив, щоб виставляти такі світлини у соцмережі на показ. Батьки перевертні в погонах, а дітки за брудні гроші жирують та показують усьому світу статки, які за чесно зароблені гроші не зароблять навіть на золоторудниках…Бенца та його банда (Боднарь Михайло) мають відповісти про такі “досягнення” на службі у держави, навіть якщо вони уже пенсіонери. Хоча може вони уже зі своїм другом-злодієм живуть в Угорщині, де мають придбану нерухомість, зокрема в курортному місті Гойдусобосло, що відомо, а скільки невідомо?

правда says:

Пенсия 1000 грн – это беспредел!
Зарплата врача 2000 грн – это беспредел!
Новый дворец януковича – это беспредел!
То, что бандита можно узнать по милицейским погонам – это беспредел!
Избиение мирных демонстраций – это беспредел!
Пытки в лесу и убийства безоружных людей – это беспредел!
Похищение раненых из клиник и издевательства над ними – это такой беспредел, что беспредельнее кажется уже быть не может!!!
На улицах хватают обычных прохожих и кидают в СИЗО – это беспредел!
Избиение стариков, женщин и студентов – это беспредел!!!
Наши суды – это беспредел!
Наше ГАИ – это беспредел!
Зек при власти – это вообще прецедент!
А вы называете беспределом то, что народ восстал против всего, что написано выше???
Думайте, люди!!!!

Лєна says:

Сволоти, Бенци їх слуги-злодії, шахраї- виконавці Боднарі Михайли з Мукачева, батько і син, котрі багато років займалися рейдерським грабунком чесних громадян, корупцією в правоохоронних органах, відмиваням брудних грошей Пшонки та інших чинів.Ці тварі мають бути притягнуті до відповідальності, їх діти та онуки живуть за награбовані гроші від необізнаних громадян, котрих рекетували, відбирали, шантажували. Ці гроші пропитані кров”ю та слізми обдурених. Касир Пшонки Бенца за великі забарі влаштовував на роботу в органи прокуратури та інші державні органи.У Мукачеві ця банда за роки своєї діяльності фабрикувала справи, ставила їх на судовий конвеєр і в законний спосіб робили з людей винних, жебраків, та злочинців, а далі “рішали діла” за великі гроші. Колись цьому мав настати кінець.Ці покидьки Бенца і Боднар поробили своїх дочок нотаріусами, зятів, працівниками Мрео та суду.Мало того це злочинне угруповування обслуговувала, тобто завіряла усі без винятку кримвнальні оборудки, приватним нотаріус Мукачева Ковач Наталія Олексіївна, коханка Михайла Боднаря, котрий нагло обікрав пів Мукачева, вкрав берег ріки Латориця біля ресторану Фердінанд, без дозвільних документіа при допомозі місцевої влади, на чолі з мером Лендєлом Золтаном, у котрого під номом усе творилося, а Швенда В., начальник міліції усе прикривав, бо був у комерційних та родиннихстосунках із злодіями. Колись приходить багатству награбованому кінець…

Иван says:

Боднар син і батько аферисти! Мало сіли на гузицю перестали возити цігеретлики на мадяри! Як меншому Михайлови жона терпить (наверноє із за грошей ) ходить з курвами по варишу!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *