Як воює ”Карпатська Січ” (ФОТО)

Наші бійці у складі п’ятого підрозділу Добровольчого Корпусу ”Карпатська Січ” вже близько місяця беруть активну участь у ході бойових дій на сході України.

Січовики знаходяться у самому вирі подій ще з початку майдану, а тепер боронять нашу державу з автоматами в руках. Бійці пліч-о-пліч з воїнами української армії успішно тримали оборону в селі Пески, що під Донецьком, брали участь у бойових вилазках, обороняли блокпости на Донеччині.

На жаль, попри очікування на життя “по-новому”, новими стали хіба методи грабунку держави і репресій проти тих, хто з цим не згодний. Тому відповідно, що вояки не мають хорошого озброєння та амуніції (все купується за власні кошти чи допомагають волонтери, небайдужі люди).

”Зверху” часто надходять відверто безглузді накази, добровольців кидають напризволяще, адже владі вигідно позбутись молодих патріотів, які готові на відчайдушні та радикальні дії. Лишній доказ тому – чергове так зване “перемир”я”, в ході якого продовжують гинути захисники нашої Вітчизни.

А тому їм нема на кого покладатись, окрім як допомоги свідомих громадян, заради яких, власне, бійці там і воюють. Отож просимо небайдужих відгукнутись і допомогти у захисті України.

 

Наші контакти :
095-155-53-76 – Антон
Номер картки Приватбанку 5168 7553 5981 1524, одержувач Деяк Тарас Володимирович.

Слава Нації!

 

січ січ3січ2

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *