Як в Ужгороді різали ДАІшну машину (відео)

В Ужгороді п’яна пасажирка нетверезого водія намагалась порізати працівників ДАІ, за те що вони насмілились зупинити їхній джип. На щастя обійшлося без жертв, постраждала, правда, «Шкода» даішників, а нетверезим водіям та пасажирам, які вирішили, що вони -гроза міліції доведеться добре подумати

пяна

В Ужгороді пасажирка джипу кинулася з ножем на патрульну машину ДАІ.

Спочатку інспектори ДАІ запідозрили щось погане, коли на вимогу  зупинити   джип «Гранд Черокі» на словацьких номерах,  водій не відреагував. Інспектори  почали  його переслідувати, увімкнувши сирену та проблискові маячки. Зупинили втікача за півкілометра на вулиці Лелекача.

Водій не мав жодних документів на машину й відмовлявся спілкуватися з правоохоронцями. Проте на цьому все не закінчилося. Зненацька із салону іномарки вийшла жінка-пасажирка, поведінка котрої   була явно не адекватна. Пані нецензурно ображала  працівників ДАІ, хапала за форму, намагалась нанести  тілесні ушкодження. Як виявилось, нетверезий водій зовсім не власник автівки, власник  так би мовити «лежав» у салоні.  Не твереза жінка – пасажир взяла великий кухонний ніж й кинулась до автівки правоохоронців.  Пошкодила ножем  переднє праве колесо на службовій «Шкоді», намагалась порізати й решту коліс, проте  її вчасно зупинили. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група.  

На 34-річного водія склали відповідний адміністративний протокол, машину затримали, наразі вона на штрафмайданчику. А от його войовничій жінці-захисниці, доведеться нести ще й кримінальну відповідальність за ст. 296 ч.1 Кримінального кодексу України (хуліганство).

м-студіо

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *