Як добивали Василя Якубця (фото)

Якубець2Сьогодні після обіду стали відомі подробиці нападу на депутата Хустської районної ради В.Якубця. Наш кореспондент побував у Хустській ЦРЛ та поспікувався з потерпілим. За його словами, відкриваючи ворота до свого будинку в селі Іза, до нього ззаду підбігли четверо нападників з бітами. Ще один чекав на них в автомобілі марки “Седан”. Отримавши серію ударів бітою, Василь Якубець зміг на мить вирватися та заскочити у власне авто. Тим часом квартет невідомих продовжував завдавати йому чергових ударів по ногах і руках. Також їм вдалося розбити скло на машині потерпілого. Знущання, мабуть, продовжилися б якби на гвалт не прибігли сусіди, чим добряче налякали бузувірів. Вони спритно сіли в авто (свідки говорять про чорний або сірий колір легковика) та розчинилися у темряві бічними вулицями Ізи.

Подробиці жорстокого побиття депутата на Закарпатті (ФОТО)
Подробиці жорстокого побиття депутата на Закарпатті (ФОТО)
Подробиці жорстокого побиття депутата на Закарпатті (ФОТО)

Наші джерела у правоохоронних органах стверджують, що міліціанти оголосили відпрацювання по цій справі. Ми ж у свою чергу триматимемо руку на пульсі довкола жорстокого побиття депутата райради та помічника-консультанта голови Закарпатської ОДА та інформуватимемо читачів про найменші подробиці.

Нагадаємо, що кандидатура В.Якубця була розглянута на предмет призначення головою Хустської радержадміністрації. У понеділок, 22 квітня, Якубець повинен був бути у Києві, де його могли остаточно затвердити головою райдержадміністрації.

Читайте по темі: Затримано нападників на помічника голови ОДА Василя Якубця!

Подробиці побиття Василя Якубця (відео)

Балоги ступили на шлях війни. Побито помічника губернатора.

Новини Закарпаття

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *