Categories Новини

Як балогівці наділили Медведчука земелькою (оновлено + документ).

земелька

Маніпуляторам, які як на кроликах проводять експерименти над жителями Закарпаття, минулого тижня було поставлено завдання. Завдання – дуже щедро оплачуване Віктором Балогою за рахунок численних афер, про які ми писали неодноразово. Перше що необхідно було зробити, це відвернути увага людей і ЗМІ від мерзенного за своєю суттю скандалу за участю націоналістів в Ужгороді. Друга, але не менш важливе завдання поставлене перед технологами, це повісити власні гріхи на губернатора Закарпаття.
Після успішно провалених двох раундів виборів команда Балоги опинилася в глибокому нокауті, а це неприпустимо з точки зору іміджевих втрат для клану. Інструментом або якщо хочете жупелом – страшилкою для виконання поставлених завдань був обраний Віктор Медведчук. На цього сірого кардинала нашої політики часів Президента Леоніда Кучми, свого часу, «повісили усіх собак собак», однієї більше або менше народ розбиратися не буде.

У випадку якщо уміло подати –  народ зжере будь-яку гидоту про цього політика. Проте, усі ми пам’ятаємо як свій час обидва Віктори Балога і Медведчук були друзями не розлий вода, але про це так звані незалежні ЗМІ та аналітики старанно замовчують. Так, адже з того часу виросла ціле покоління українців – нинішніх студентів. Вони цього не пам’ятають. Саме по їх незміцнілим життєвим досвідом мізкам з насолодою палять напалмом політтехнологи різних мастей. На цих учорашніх дітей  розраховані мантри про принциповість, прихильності  та нібито порядність політиків.  Сам же Віктор Балога не приховує своїх поглядів: – “Не буває політики без компромісів, політики без зрад і політики без інтересів” заявив від газеті “Дзеркало Тижня” від 23 березня 2013р.

На жаль, свою сутність він демонструє не часто, та лише в наші часи. В ті вже далекі роки Віктор Балога численним свої покровителям улесливо брехав заглядаючи у віддано в очі. Без сумніву, для нього, що стосовно нас – виборців, то брехати нам нормально.”Розвів як лохів” частенько можна почути в середовищі наближених до Мукачівського клану. Це про про людей, або про колишніх друзів. Гірший ворог – колишній друг. Балога санкціонував операцію – керовані придворним аферистом Карасем журналісти відповіли -Єсть! В цей раз «розвод лохів» був поданий під виглядом  боротьби за ліси Закарпаття.

У операції були задіяні журналісти телебачення М студії, головний редактор газети “Старий Замок”, обоє потужних підконтрольних і фінансованих кланом Інтернет ресурси Закарпаття. На підтанцівці виступали загальнонаціональні Інтернет сайти, де у київського маніпулятора Карасева, ще з часів Ющенка, на підкормці є свої журналісти. В якості ж піддослідних кроликів повинні були виступити ми закарпатці.

Прес-конференція губернатора Закарпаття була анонсована заздалегідь. І ось в розпал спілкування з журналістами головний редактор балоговскої газети вистрілює домашню заготівлю. Губернаторові ставлять питання про виділення землі компанії “Спорт-тур” Без задньої думки Ледида відверто  підтверджує, що документ їм був завізований на цілком законних підставах. . Спілкування з пресою триває, але постріл вже був зроблений. І негайно підключається канонада,починається масоване інформаційне бомбардування по мізках читачів. На балоговских сайтах, ніби випадково спливає фотокопія розпорядження Ледиди завірена печаткою ОДА. Ще губернатор продовжує спілкуватися з журналістами, ще головний редактор, який натиснув на спусковий гачок знаходиться поряд з ним у будівлі ОДА а в Інтернеті ж, бушує шторм. Заголовки загальнонаціональних сайтів дивують своєю відвертістю та безсоромністю. Компанію “Спорт-тур” об’єднують із Медведчуком, згодом у заголовках вже назву компанії ніхто не згадує.   Ось він спосіб проникнення в мозок читача, або глядача. Багаторазово повторена брехня укорінюється в там і далі живе як переконання. Ось він механізм інформаційної диверсії і безсоромної журналістики.

Чому безсоромною, та тому що вказана дача Медведчука в селі Жденіево Закарпатській області це тема, що набила оскому, для ЗМІ часів помаранчевої революції. Тому що вона там вже добрий десяток років, тому що землю на її виділення свого часу надав, будучи губернатором, Олег Гаващи. Безміни наглядач за Закарпаттям часів Віктора Балоги в комірниках у Ющенка. Та саме так дорогий читач. Спочатку в знак своєї дружби та поваги до патрона з Києва, в якості ще губернатора Віктор Балога сприяв проникненню структур Віктора Медведчука на Закарпаття. Потім, коли вже перебував під дахом Ющенко він не повернув цей ліс, а навпаки дав добро на збільшення території. Звичайно, як водиться про себе також не забував. Пам’ятаєте як  ЗМІ тоді волали про триста гектарів лісу біля санаторію «Синяк»?  Хто не вірить очам своїм може проїхати до згаданого санаторію та побачити приватизований ліс вздовж дороги з сторожовими собаками та озброєною охороною. Ці землі геть усі опинилися у «закромах» клану Балог саме п’ять років тому.

Те саме підтвердив  Віктор Медведчук, прекрасно знайомий з методами та інструментами політичного “мочилова” на своїй сторінці в соціальній мережі facebook :

“Відносно інформації про “подарунок” у вигляді ділянки лісу в Закарпатті – висмоктана з пальця сенсація тривалістю життя півтори години. Інвестиційна компанія”Спорт-тур”, яка фігурує в новинах, дійсно абсолютно відкрито і у встановленому законом порядку звернулася і отримала дозвіл орендувати ділянку з лісовими угіддями. З нею, природно, буде укладений договір і встановлена орендна плата, що відповідає закону. Я завжди виступав і виступаю за те, щоб бізнес був відкритим і, головне,законним. Також як ніколи не приховував, що корпоративні права на компанію “Спорт-тур” належать мені. Я не ховаюся за кимось і не роблю вигляд, що не розумію про що мова. Я був і залишаюся чесним по відношенню до інших і до себе самого.

І, до речі, компанія “Спорт-тур” в тих лісових угіддях, які вже орендує, я підкреслюю – на законних підставах, за останні 5 років висадила більше 28 тисяч дерев! І це документально підтверджено лісгоспом. Що в цьому поганого? Я цим тільки горджуся”.

На цьому в принципі можна і поставити точку. Дача, яка стоїть в Ждениево з часів дружби двох Викторав, і ділянка лісу виділена п’ять років тому помаранчевим балогівським губернатором Олегом Гаваши це лише інструмент, токсин до отруєння мозку тих хто ще намагається думати і мислити, а не істерично вигукувати чужі гасла. Вийшло або ні у Карасева і компанії розстріляти вам мозок визначати тільки вам шанований читач. Наше завдання зводиться до одного, показати  інструменти та методи, якими в першу чергу вам компостують мізки ь повсякденно. У завершенні порада: Трохи цинізму – ця здорова пігулка здорового глузду ніколи незавадить. Не давайте їм вбивати свій розум.

Оновлено:

ДОКУМЕНТ

Договір оренди земельної ділянки

з “Інвестиційною компанією “Спорт-Тур”

 від 8 грудня 2005 року

 Предметом договору є 122,0485 га.  

Копия договир2 

Віктор Злива

clipnews.info

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *