Categories Новини

Виноградівщина поринула в світ екскурсій

Починаючи з травня місяця в м. Виноградів за ініціативи працівників відділу туризму та транскордонного співробітництва райдержадміністрації та безпосередньої участі екскурсоводів Валентини Горнецкі, Юлії Малик, Руслани Любки, щонеділі для жителів та гостей міста проводились безкоштовні екскурсії,  які є  різнопланові за тематикою, але в однаковій мірі цікаві та насичені змістовною інформацією.

світ
Екскурсія «Виноградний Виноградів» розкрила славну виноробську традицію краю у поєднанні з легендами та оповідками про виноград та виноробство, відкрита екскурсія: «Ми пам’ятаємо…!»  присвячена військовій славі міста, екскурсія  «Родина Перені в історії міста» та «Виноградівщина: персоналії» розкрила маловідомі факти про імена видатних особистостей, що жили та творили на Виноградівщині.
Окрім того, для учнів Виноградівської ЗОШ № 1 проведено захоплюючу, пізнавальну та пригодницьку екскурсію-квест «Виноградне гроно». В ігровій формі, з використанням різноманітних питань та загадок, учасники поринули в цікаву подорож та мали змогу ознайомитися з основними віхами історії міста та найвідомішими туристичними об’єктами.  Найактивніші учасники отримали сувеніри на згадку про подорож.
Вже з 6 липня і кожну першу неділю щомісяця, запрошуємо всіх бажаючих спільно поринути у захоплюючий світ екскурсій Виноградівщини.  (Початок екскурсій о 13.00, збір біля міського фонтану).

Виноградівська РДА

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *