Вся родина Балог стала довіреними особами Порошенка на Закарпатті (ДОКУМЕНТ)

балоги22222Центральна виборча комісія зареєструвала довірених осіб кандидата на пост Президента України Порошенка Петра Олексійовича на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року у територіальних виборчих округах.

На Закарпатті довіреними особами стали представники родини Балог та найбільш наближені до них особи:

ВО 69    Смоланка Володимир Іванович
ВО 70    Токар Ілля Іванович
ВО 71    Реблян Михайло Іванович
ВО 72    Балога Павло Іванович
ВО 73    Петьовка Василь Васильович
ВО 74    Балога Павло Іванович

Як бачимо, у списку рідний і двоюрідний брати Віктора Балоги та троє представників партії ЄЦ.

Причому Павло Балога значиться у додатку документа довіреною особою одразу у двох округах №72 і №74. Можливо, що у одному з них мав бути довіреною особою Віктор Балога але в поданні зробили помилку.

У К Р А Ї Н А
ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

 

9 квітня 2014 року № 234

Про реєстрацію довірених осіб кандидата на пост Президента України Порошенка П.О. на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року у територіальних виборчих округах

До Центральної виборчої комісії надійшла заява кандидата на пост Президента України Порошенка Петра Олексійовича на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року щодо реєстрації його довірених осіб у територіальних виборчих округах, до якої додано письмові заяви відповідних осіб про згоду представляти інтереси кандидата на пост Президента України в указаних округах.

Розглянувши зазначені документи, Центральна виборча комісія встановила їх відповідність вимогам Закону України “Про вибори Президента України”.

Враховуючи викладене, відповідно до пункту 7 частини другої статті 25, частини другої статті 66, частин першої, третьої, четвертої статті 67 Закону України “Про вибори Президента України”, керуючись статтями 11 – 13, пунктом 11 статті 18 Закону України “Про Центральну виборчу комісію”, Центральна виборча комісія постановляє:

1. Зареєструвати довірених осіб кандидата на пост Президента України Порошенка Петра Олексійовича на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року у територіальних виборчих округах згідно з додатком.

2. Видати уповноваженому представнику кандидата на пост Президента України Порошенка П.О. у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу посвідчення довірених осіб встановленої форми.

3. Цю постанову оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова Центральної виборчої комісії   М. ОХЕНДОВСЬКИЙ

2 comments

виборець says:

злодюги ідуть в одній упряжці. А чому Віктора Балоги немає в списках, та тому, що ще не знають як вийде із висновками ТСК по стрілянини у Мукачеві, може бути, що ці довірені будуть Віктору Іваничу сухарі носити у “профілакторій”…

мукачево says:

ВО 70 Токар Ілля Іванович (старший брат вбитого Михайла Токаря- Геші), колишній голова мукачівської РДА, Це сват знаенитої на весь світ злодійки і шахрайки , екс-директорки аграрного коледжу Балаж Надії. От родичі поєдналися. Все гівно вспливає на поверхню перед повінню…

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *