Власник підпільного грального залу в Ужгороді намагався чинити опір діям міліції

ігротека2До Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вул.Грушевського функціонує зал гральних апаратів. За вказаною адресою виїхали правоохоронці. Інформація підтвердилася: у нежилому приміщенні на першому поверсі багатоквартирного будинку правоохоронці виявили 9 комп’ютерів, 8 з яких були увімкнені в мережу. На деяких з них грали в азартні ігри відвідувачі.

Приміщення закладу було опечатано з метою отримання в суді дозволу на обшук. Задля збереження речових доказів міліціонери виставили охорону. Невдовзі на об’єкт навідалися троє чоловіків. Вони вели себе зухвало, намагалися увірватися до приміщення ігрової зали, зірвавши печатки з вхідних дверей. На законні вимоги працівників міліції припинити протиправні дії не реагували.

Міліціонери доставили зухвальців до міськвідділу. Це були власник, орендар закладу та їх адвокат. Відносно одного з правопорушників складено адмінпротокол. Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження,повідомляє Ужгородський МВ УМВС.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *