Військовослужбовці ужгородського батальйону Нацгвардії пройшли навчання з тактичної медицини (ФОТО)

 19 квітня 2016 року на території військового полігону «Оріховиця» бійці батальйону Національної Гвардії України, який дислокується у м. Ужгороді пройшли навчання з тактичної медицини.

Тренінги з тактичної медицини проводили лікарі Закарпатського територіального центру ектренної медичної допомоги, інструктори з тактичної медицини – Глеба Ерік та Наливайко-Глеба Марія. В ході проведення навчань бійці батальйону успішно засвоїли практичні навички: по зупинці кровотеч, основ евакуації пораненого, первинного та вторинного огляду пораненого, відновлення прохідності дихальних шляхів та серцево-легеневої реанімації. «Навчання з тактичної медицини повинні бути невід’ємний елементом підготовки військовослужбовців всіх структурних підрозділів ЗСУ. Адже правильно і вчасно надана медична допомога пораненому – запорука врятованого життя». – наголосив Ерік Глеба.

Довідка: Глеба Ерік пройшов навчання у військово-медичній академії Естонії та отримав сертифікат інструктора з тактичної медицини європейського зразка.

нац нац2 нац3 нац4 нац5

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *