Відійшов у вічність головний постановник Закарпатського музично-драматичного театру

ушенко22 травня на 79-му році життя відійшов у вічність завідувач постановочною частиною Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв Володимир Ушенко.

Володимир Павлович народився 23 вересня 1937 року у селі Камишани Білозерського району Херсонської області. Закінчив Херсонську школі № 8. Родина жила бідно, тож з малих років подався працювати кіномеханіком. В 1956 році був призваний на службу в морські прикордонні війська. Чорноморському флоту на посаді боцмана, віддав 7 років.

У 1964 році поступив на роботу адміністратором Закарпатської обласної філармонії. З 1966 року працює в Закарпатському муздрамтеатрі. Спочатку — на посаді адміністратора, далі 35 років працював заступником директора. В останні роки трудився завідувачем постановочної частини. Нагороджений грамотами управління культури, Закарпатської ОДА, Міністерства культури України. Дружина Володимира Ушенка – заслужена артистка України Галина Ушенко (нині, на жаль, вже покійна) теж працювала в Закарпатському муздрамтеатрі. Виховали двох дітей.  

У колективі Володимира Ушенка цінували за відповідальність, стриманість, товариськість, виваженість. Відчувалося, що ця людина служила на морфлоті. Незважаючи на поважний вік, трудився у театрі до останнього дня, якому віддав 50 років свого життя.

Хай пам’ять про цю добру людину завжди буде світлою!

Висловлюємо співчуття всім рідним та близьким.

Колектив Закарпатському обласного українського музично-драматичного імені братів Шерегіїв.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *