Від закарпатських бійців, які отримали поранення в зоні АТО, відхрещуються, ставлячи неправдиві діагнози (документ)

Rapid Trident 2014 military exercise in wqestern UkraineВід закарпатських бійців АТО, які отримали поранення в зоні бойових дій, потім відхрещуються, ставлячи неправдиві діагнози.

Один із таких випадків описав волонтер Віталій Дюрдь на своїй сторінці у Фейсбук.

Бійцю 128-ї гірсько-піхотної бригади, який воював у зоні АТО і отримав контузію, у Мукачівському військовому шпиталі в картці написали, що хвороба «після перенесеної акустичної травми під час НАВЧАЛЬНИХ СТРІЛЬБ».

анамнез

«Так легким розчерком пера травма, отримана в АТО, перестала бути травмою, отриманою в АТО», – написав Віталій.

Волонтер зазначив, що держава мала б підтримувати своїх героїв, а не уникати відповідальності за їхні поранення в зоні АТО, вигадуючи діагнози. І закликав звертатися до нього всіх військових, хто потрапив у таку ж ситуацію, аби разом із юристами «ламати уродську систему».

7dniv.info

1 comment

Сектор А says:

Цього і треба було очікувати. І це лише початок, бо пізніше й РЕАЛЬНИМ учасникам АТО прийдеся дового доказувати, що вони захищали незалежність нашої теріторії від зазіхань Великого Сусіда – Росії.
Я впенений, що у тих керівників-правохоронців, що підпадали під люстрацію і, намагаючись зберегти свої теплі місця, поїхали в АТО на 40-45 днів – в них не буде ніяких проблем з документальним підтведженням свого “героїзму”.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *