Від Ужгородської міськради вимагають надати “секретну” інформацію про компенсації за перевезення пільговиків (ДОКУМЕНТ)

Редактор газети “СНК” Лариса Ступак звернулася до Ужгородської міської ради за отриманням інформації про компенсацію за пільгові перевезення та виконання графіків перевезень. Нагадаємо, що на інформаційний запит Громадської ради Ужгорода міська рада відмовила у доступі до цієї інформації.

Як відомо, підприємство АТП 12107, серед засновників якого є родина Ужгородського міського голови Богдана Андріїва, отримало з початку року  один мільйон чотириста сорок сім тисяч гривень в якості  компенсації з бюджету за пільговий проїзд пенсіонерів. За даними перевізника за цей час той здійснив перевезення 776 303 пасажирів.

Раніше “Трибуна” повідомляла: В Ужгороді фальсифікують дані про кількість перевезених пільговиків (ДОКУМЕНТ)

Підприємство мера Ужгорода справно отримує компенсацію з бюджету за пільговий проїзд пенсіонерів (ДОКУМЕНТ)

zapyt

1 comment

люстратор внуков says:

это при населении города 120 000 человек, минус временно выбывшие с места проживания тисяч 10, минус 40 000 владельцев автотранспота из оставшихся сколько пенсионеров и льготников (ЧАЕС, инвалиды, УБД, пенсионеры и пр.)? ну пусть 40% это примерно 25 000!А пан Андреев перевез аж! 800 000 тисяч. К тому-же каждий льготник в ужгородской маршрутке всегда дает одну гривню. Ну, и где нас наеб@ли?

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *