Версія закарпатської міліції щодо затримання озброєних злочинців (ФОТО)

Троє озброєних бандитів у масках вечірньої пори навідалися до будинку мешканця села Сторожниця Ужгородського району. Вони мали на меті заволодіти його коштами, та завадили їм правоохоронці…

Вчора ввечері до чергової частини Ужгородського райвідділу міліції по телефону надійшло повідомлення від чергового УДСО в Закарпатській області. Він повідомив, що в селі Сторожниця, що на Ужгородщині, в одному з будинків спрацювала тривожна сигналізація. На місце пригоди, за тривожним викликом, миттєво виїхали працівники Державної служби охорони.

міліція

Правоохоронці прибули до будинку за лічені хвилини й помітили в хаті двох невідомих осіб, які були одягнуті в темний одяг та мали балаклави на обличчях. Злочинці були зі зброєю – мали револьвер, електрошокер та дерев’яну палицю.

Міліціонери зайшли до будинку, та нападники навіть і не думали здаватись, а навпаки – спробували вчинити опір, зробивши кілька пострілів у бік правоохоронців.

 

Міліціонери, що знаходилися під кулями розбійників, відкрили вогонь у відповідь, внаслідок чого одного із нападників було поранено в область ніг та живота, а іншого – в ногу. Обох їх затримано.

 

Одним із нападників виявився непроханий гість із Київщини, а його напарник – молодий житель Ужгорода.

 

Власника будинку знайшли з пластмасовою затяжкою на руках та з вогнепальними пораненнями. Його одразу ж було доставлено до лікарні. Сам потерпілий розповів, що нападників було троє. Одному вдалося втекти, та правоохоронці вживають всіх необхідних заходів для його пошуку.

 

За даним фактом слідчі Ужгородського РВ УМВС розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (Розбій, вчинений за попередньо змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Із затриманими проводяться слідчі дії. Їм загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

 

– Закарпатська міліція ще більше посилить наступ на злочинність, на вулицях з′явиться більше автомобільних і піших патрулів. Дії міліції по відношенню до злочинців будуть більш жорсткими, наступальними. Адже основне наше завдання – забезпечити захист громадян і спокій в суспільстві, – запевняє начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич.

 

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *