Categories Новини

В Ужгородському коледжі культури дали святковий концерт на честь українського війська (ФОТО)

Сьогодні, 8 грудня, в В Ужгородському коледжі культури і мистецтв відбувся святковий концерт з нагоди 25-ї річниці створення Збройних Сил України.

У заході взяли участь учасники бойових дій, військослужбовці 15 ОГПБ, батальйону національної гвадії, студенти військової кафедри, ветерани збройних сил, працівники Ужгородського військкомату та волонтери.

З вітальним до присутніх звенувся військовий комісар Ужгородського ОМВК, підполковник Микола Журавльов, який зазначив, що українська армія за роки війни значно зміцнила свій потенціал і тільки завдяки ратному подвигу військових нам вдалося відстояти незалежність України.

За вагомий внесок у підримці української армії військом нагородив почесними грамотами Ужгородської РДА директора коледжу Наталію Шетелю, підприємця Ласло Рошка, а також учасника бойових дій Олександра Папа.

Студенти закладу дали чудовий концерт і підняли настрій усім присутнім.koledzh koledzh2 koledzh3 koledzh4 koledzh5 koledzh6 koledzh7 koledzh8 koledzh9 koledzh10 koledzh11 koledzh12 koledzh13 koledzh14 koledzh15

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *