В Ужгородській міжрайонній прокуратурі зібрали керівників правоохоронних органів району (ФОТО)

нарада Метою проведення заходу було   обговорення стану протидії злочинності та правопорядку, в тому числі з ознаками корупції за наслідками роботи 2013 року, визначення проблем та пріоритетів у діяльності правоохоронних органів району.

В роботі наради брали участь голова райдержадміністрації Віктор Ледіда, заступник начальника УМВС України в Закарпатській області Михайло Немеш, Ужгородський міжрайонний прокурор Олександр Андришин, начальник Ужгородського РВ УМВС України Роман Стефанишин, заступник начальника Ужгородського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції ВДПтС України в Закарпатській області Віталій Мураль, представники інших правоохоронних органів району. У ході наради були розглянуті питання щодо стану боротьби зі злочинністю на території району та ефективності протидії правоохоронних органів злочинним проявам всіх напрямків, а також проявам корупції та хабарництва.
У ході зустрічі, було відзначено, що завдяки організаційним та практичним заходам, вжитим правоохоронними та контролюючими органами вдалося досягнути певних позитивних результатів. Однак, є і проблеми, які необхідно вирішувати. Як підкреслив голова  Ужгородської  РДА  Віктор Ледіда, лише завдяки тісній співпраці органів місцевого самоврядування, органів державної влади, правоохоронних органів можна досягти зменшення рівня злочинності у районі, а наявний ряд недоліків спільними зусиллями потрібно долати.
За підсумками  координаційної наради та з метою подолання проблемних питань в діяльності правоохоронних органів визначено спільні заходи, спрямовані на своєчасне виявлення, розкриття, припинення та попередження злочинних і корупційних проявів, усунення причин та умов, що їм сприяли.

Інформує прес-служба  відділу ДПтС України у  Закарпатті

нарада3 нарада2

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *