В Ужгороді заїжджі шахраї обікрали пенсіонерку

пенсіонеркаПоліція вкотре застерігає громадян. На Закарпатті орудують шахраї, найімовірніше «гастролери» з інших регіонів. Аби не стати їхніми жертвами, не заводіть на вулиці розмову з підозрілими незнайомцями. І не впускайте чужих у свій дім.
Жертвою невідомих шахраїв стала 84-річна пенсіонерка з м.Ужгорода. Серед білого дня на вулиці в центральній частині Ужгорода бабусю перестріли незнайомці, чоловік і жінка. Запитали, як пройти в обласну лікарню. Коли жінка пояснила, де лікарня, незнайомці завели з нею розмову. Мовляв, у них в лікарні лежить хворий родич, якому терміново потрібні гроші на операцію. Тож чи не могла б добра пані позичити їм певну суму, яку вони обов’язково віддадуть?..

Чи то аферисти володіють гіпнозом, чи просто просили дуже переконливо, проте довірлива пенсіонерка повела незнайомців до себе додому. Коли ж ті пішли, бабуся недорахувалася в хаті великої суми грошей…

Зрозумівши, що стала жертвою крадіїв, потерпіла зателефонувала в поліцію. Шахраїв розшукують правоохоронці, – пише відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *