В Ужгороді виявили нарколабораторію (ФОТО)

28-річний ужгородець влаштував у своїй оселі місце для виготовлення та вживання наркотичних речовин.

 Серед ночі по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від свідомого громадянина про те, що в одному з будинків по вул. Достоєвського невідомі особи вживають наркотичні речовини.

наркот2

Для перевірки отриманої інформації за вказаною адресою була направлена слідчо-оперативна група та працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції.

наркота

Інформація підтвердилася. Міліціонери встановили, що за вказаною адресою проживає 28-річний ужгородець. Під час огляду помешкання чоловіка міліціонери виявили ще двох чоловіків, які на кухні у каструлях, із різних медпрепаратів виготовляли наркотичну речовину. Особи «гостей» було встановлено – ними виявилися двоє наркозалежних ужгородців віком 23 та 28 років.

Також було виявлено та вилучено медичні шприци із залишками речовини, схожої на синтетичний опійний наркотик кодеїн, медичну колбу та медичні препарати, за допомогою яких й було виготовлено наркозілля.

Зі слів ужгородців, вони виготовляли наркотичну речовину кодеїн для власного вживання.

Вилучене зілля направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження. Наразі з’ясовуються всі обставини даної події.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС

наркот3

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *