В Ужгороді відбувся туристичний квест (ФОТО)

22 квітня відбувся туристичний квест англійською мовою серед шкіл Ужгорода від Студентського бізнес клубу факультету туризму та МК УжНУ. Ідея квесту виникла в рамках підтримки Року вивчення англійської мови в Україні. Тематика передбачала ознайомлення з цікавими фактами різних країн світу, які частково представлені в Ужгороді: Англія, Франція, Угорщина, Словаччина, США. Серед п’яти представлених команд перемогу здобула команда школи №5! Вони були найшвидшими. Буквально через кілька секунд другими прийшла команда гімназії. Символічно третьою пробігла квест школа №3. Після квесту всі учасники отримали чудові призи за участь. Закінчився день іграми “Крокодила” і “Твістер”, за час яких всі змогли поближче познайомитись, обмінятись телефонами, насолоджуватись приємною копманією.   Декілька слів від учасників квесту:

Настя Чернецька (школа№1): “Дуже сподобався квест! Ми бігали, займались спортом Було цікаво думати над відгадками завдань. Якщо буде ще раз така можливість, обов’язково візьмемо участь!”

Юлія Вейкан (Школа №5): “ Як тільки нам сказали про квест, ми відразу погодились, і нікапельки не жаліємо! На квесті ми об’єднали всі наші зусилля – стали справжньою командою! Це було круто!”

І самі організатори задоволені тим, які школярі були активні, кмітливі, швидкі.

квест квест2 квест3 квест4 квест5

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *