В Ужгороді троє чоловіків напали на правоохоронця

Вчора, 23 вересня, 32-річний правоохоронець під час несення служби зробив зауваження групі осіб, які порушували громадський порядок в людному місці. Троє осіб стали себе агресивно поводити та напали на правоохоронця, він викликав слідчо-оперативну групу. Поліція затримала чоловіків, всі вони перебували в стані алкогольного сп’яніння. Нападниками виявилися 20-річний мешканець Ужгорода, 25-річний житель міста Луцьк та 30-річний мешканець Тячева.

Слідчі Ужгородського відділу поліції за фактами розпочали два кримінальні провадження за частиною 3 статті 345 Кримінального кодексу України (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам тілесного ушкодження у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків), а також за частиною 2 статті 15 частини 2 статті 289 Кримінального кодексу України — замах на незаконне заволодіння транспортним засобом. Затриманим загрожує до 12 років позбавлення волі.

Троє підозрюваних затримані у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Завтра, 25 вересня, затриманим оберуть міру запобіжного заходу. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації Закарпатської області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *