В Ужгороді спіймали викрадача велосипедів

У поліцію Ужгорода вночі надійшло повідомлення від жителів будинку на пр.Свободи про підозрілого чоловіка, який намагається проникнути в підвал багатоповерхівки.

Прибувши на виклик, поліцейські з’ясували, що невідома особа проникла в підвал будинку й викрала звідти два велосипеди, які належать жительці даної багатоповерхівки.

Завдяки інформації громадян і зібраним на місці події доказам працівникам карного розшуку міського відділу поліції вдалось затримати крадія «за гарячими слідами». Ним виявився 26-річний ужгородець, який вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності, зокрема за крадіжки, грабежі та наркотики.

Обидва крадені велосипеди поліція вилучила. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу, також перевіряється його причетність до скоєння інших злочинів, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *