В Ужгороді п’яний водій іномарки врізався в маршрутку

dtp-uzhhorod3Вчора близько 22:00 ужгородські патрульні зупинили “Daewoo Sens”. Кількома хвилинами раніше водій автівки вчинив ДТП з маршрутним автобусом на вулиці Капушанській та зник.

Одразу після отримання повідомлення про аварію, патрульні помітили автівку порушника та зупинили її недалеко від місця пригоди, – повідомляє Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Автомобіль мав видимі механічні ушкодження. Сам водій перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Його нетверезий стан підтвердив і огляд лікаря в обласному наркодиспансері.

Як з’ясували полісмени, чоловік раніше вже притягався до адміністративної відповідальності за керування в нетверезому стані і рішенням суду був позбавлений права керування. Патрульні склали на порушника 3 адміністративні протоколи.

Нагадуємо, за повторне керування транспортним засобом в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння передбачений штраф у розмірі 20400 гривень та позбавлення права керування на 3 роки. За третю спробу керування напідпитку – 40800 гривень та позбавлення права керування на строк 10 років.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *