В Ужгороді припарковані автівки, які будуть заважати комунальникам, забиратиме евакуатор

У зв’язку з прогнозованими на четвер-понеділок снігом, дощем і різкими коливаннями температури, комунальні служби Ужгорода знову посилено, цілодобово прибиратимуть і підсипатимуть протиожеледною сумішшю вулиці міста.

Однак Ужгородська міська рада також переконливо просить власників авто у ці дні за можливості утриматися від поїздок. До тих же, хто все-таки буде за кермом, прохання бути особливо уважними та обережними, безкомпромісно виконувати Правила дорожнього руху, дотримуватися дистанції, зважати на пішоходів.

Також прохання до всіх водіїв, які досі легковажили необхідністю змінити літні шини на зимові, негайно це зробити або ж навіть не сідати за кермо.

Для розчищення від снігу вулиць Ужгорода необхідно не залишати біля прибордюрної лінії припарковані машини – ті, які будуть особливо заважати, забиратиме евакуатор.

Міська влада також нагадує, що працівники підприємств, установ, власники чи орендарі кафе, ресторанів, магазинів, мешканці приватних будинків та ОСББ зобов’язані прибирати прилеглу до своїх об’єктів територію від снігу, льоду, бурульок.

Сьогодні, 10 січня, на нараді працівників комунальних служб і підприємств виконуючий обов’язки міського голови Ужгорода, перший заступник міського голови Іштван Цап наголосив відділу муніципальної поліції ще раз провести перевірки, як власники, орендарі, голови ОСББ виконують Правила благоустрою, які зобов’язують розчищати прилеглу територію.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *