В Ужгороді прикордонники “дали задню” у конфлікті з пересічниками


Вчора ввечері на КПП «Ужгород», що на кордоні із Словаччиною утворилися довжелезні черги, оскільки власників авто на іноземній реєстрації прикордонники відмовлялися пускати на так зване коло «пересічки» без візи, також було встановлено бетонні блоки щоб водії заїжджати на територію  Словаччини. Водії у відповідь пообіцяли заблокувати КПП.

На КПП Ужгород після ляпу голови ДПС України Назаренка знову відновили пропуск “пересічників”

Очевидно, недолюстрованому головному прикордоннику України Віктору Назаренку, який прислужував режиму Януковича і дав втекти тому ж Януковичу, нема в Києві чим зайнятися. Так от сьогодні ввечері на дозвіллі цей чиновник придумав, аби на всі пункти пропуску з країнами ЄС не впускати автомобілістів без віз. А на КПП Ужгород — встановити бетонні плити, які б обмежували “пересічку”, яку змушені робити автомобілісти з іноземною реєстрацією щоп’ять днів.
Прїхавши на КПП Ужгород ми не змогли побачити це розпорядження, бо воно, виявляється є усним… При чому, Назаренко, мабуть, забув, що достатньою умовою в’їзду на пункт пропуску є закордонний паспорт, а не віза в ньому. Ніякі візи на в’їзді в КПП прикордонники перевіряти не мають.

У відповідь на таку примху чиновника, перед в’їздом на КПП вже самоорганізувалися автовласники з іноземною реєстрацією. Не важко спрогнозувати, що наступним кроком мало бути перекриття руху до КПП, як це тут часто трапляється. Однак, буквально кілька хвилин тому нашому колезі перетелефонував начальник Закарпатської митгниці ДФС Володимир Колесников і повідомив, що він, начальник Чопського прикордонного загону і голова ОДА Генадій Москаль телефонували тому ж Назаренку і було вирішено відновити пропуск автомобілів у звичному режимі, – зазначає у мережі Фейсбук Павло Білецький.

Фото Олександра Крічфалушія

пересічка пересічка2

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *