В Ужгороді проводили в останню путь Дмитра Георгієва, який загинув захищаючи Україну

похорон-УжгородСьогодні, 29 липня, Ужгород проводжав в останню путь офіцера Дмитра Георгієва, який загинув під час оборони аеропорту Луганська.  Поховали загиблого героя на Пагорбі слави, що на Кальварії. Спочиватиме Дмитро Георгієв поруч із закарпатськими солдатами, які загинули на Сході. Попрощатися із загиблим прийшло кількасот ужгородців.

Дмитро В’ячеславович Георгієв народився він 17 серпня 1977 року в Миколаєві. Був призваний до лав Збройних сил України в 1994 році як солдат строкової служби. Однак уже скоро він зрозумів, що армія – це його покликання, й обрав своєю професією службу в Збройних силах. Капітан Георгієв любив свою роботу і був фаховим військовим спеціалістом. Він закінчив Одеський інститут Сухопутних військ за спеціальністю «Бойове застосування». Просуваючись по службі, чоловік переїхав до Ужгорода, де незабаром оженився, в подружжя народилося двоє дітей. Служив в ужгородській військовій частині А1778 гірсько-піхотного батальйону і займав дуже відповідальну посаду заступника начальника штабу. Колеги згадують капітана Георгієва як фахівця високого класу, відмінного керівника й водночас хорошу і чуйну людину.

На жаль, через загибель героя вдовою залишилася його дружина Марина, без батьківської підтримки тепер ростимуть двоє синів Дмитра Георгієва 2001 та 2007 років народження.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ЗАГИБЛОМУ ГЕРОЮ…

karpatskijobjektiv.com

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *