В Ужгороді презентували кліп «Двобій» (ФОТО)

 25 червня в Ужгородському прес-клубі відбулася презентація кліпу співачки Аліни Поляк «Двобій», відзнятого на Закарпатті.

полякАліна Поляк співає з 4-х років. 5 червня їй виповнилося 20. За цей час вона стала переможницею на багатьох престижних фестивалях і конкурсах, як от “Різдвяна зіронька”, “Біля Чорного моря” тощо, видала три диски, провела ряд концертів.
Авторами більшості її пісень є поет Василь Кузан та композитор Леся Худа. Пісні цих авторів з найновішого диску Аліни, який називається “Двобій”, дуже швидко стають популярними і часто звучать у ефірі.
Презентований кліп зняв і змонтував відомий фотограф Володимир Твердохліб. Це вже не перша відеоробота В. Твердохліба. Раніше він зняв кліп для співачки Аліни Паш, а також кілька короткометражних фільмів.
Василь Кузан розповів: «Я сьогодні у ролі продюсера. «Двобій» — це вже третій диск Аліни, і саме його заглавна пісня (на вірші Тетяни Ліхтей) надихнула на створення кліпу. Якщо Аліна працюватиме такими темпами і надалі, то вже за кілька років гарантовано представлятиме Україну на «Євробаченні». Співачка має і фінансову підтримку – від Павла Балоги. Та і колектив навколо Аліни потужний. Композитор Леся Худа дуже добре відчуває текст з першого прочитання. Матеріальне втілення задумів – текстів і нот – здійснює звукорежисер і аранжувальник Юрій Сідор. Він, до речі, пише фонограми для багатьох артистів – вихідців із Закарпаття, які вже стали народними. Я впевнений, що Аліна також невдовзі стане народною артисткою».
«Юрій Сідор – один з перших, хто повірив у мене, ще коли я була маленькою дівчинкою і виступала на дитячих пісенних конкурсах», – додала Аліна Поляк.
Володимир Твердохліб зазначив: «У кліпі є такі кадри, які технічно можу виконати на Закарпатті тільки я – завдяки оптиці, яку сам сконструював. Частина зйомок тривала вночі, що технічно досить важко зробити. Зйомочних годин загалом було небагато, але, оскільки задіювали кілька пір року, то робота над кліпом тривала кілька місяців». В. Твердохліб побажав Аліні успіху на сцені.
До диску «Двобій» увійшли 10 пісень. А наступний кліп зніматимуть на пісню «Василі».
Аліна розповіла, що Володимир, як насамперед фотограф, підказав чимало корисного щодо поведінки, щодо зовнішності тощо. «Під час зйомок я переборола чимало власних страхів, адже працювали у нічному лісі, під дощем, а також з алабаєм та справжніми білими мишами».
Аналітик Сергій Федака під час презентації кліпу відзначив містичність образу та високо оцінив мистецьку вартість кліпу.
Аліна Поляк розповіла, що залюбки планувала б концерти, та наразі чекають, коли у країні закінчиться війна.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *