В Ужгороді представили наступника Погорєлова

У Закарпатській ОДА тривають кадрові зміни.

У понеділок, 3 червня, в обласній адміністрації відбулося представлення директорів двох новостворених обласних департаментів.

 2Так, Департамент житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації очолив Віктор Лукеча. Директором же Департаменту екології та природних ресурсів призначено Юрія Шпонтака.

– Ці нові та високі посади – це можливість проявити себе, показати новопризначеним молодим керівникам якнайкращі професійні навички, – відзначив голова обласної адміністрації Олександр Ледида. Ваш обов’язок, передусім, працювати над підвищенням якості життя закарпатців. Власне, так як і всіх начальників управлінь та департаментів обласної адміністрації. Результати вашої роботи наприкінці року будуть оцінені.

Довідково:  Лукеча Віктор Іванович  народився 1 червня 1977 року. У 2000 році закінчив УжДУ за спеціальністю «Фінанси та кредит», у 2003 році – Братиславський університет за спеціальністю «Архітектура». Трудову діяльність розпочав з посади художника-оформлювача. З 2004 року працює в обласній адміністрації начальником управління містобудування та архітектури, відтак – начальником управління промисловості та розвитку інфраструктури. З 2007 року – заступник голови Закарпатської ОДА. З червня 2010 року – начальник обласного управління промисловості та інфраструктури.

 Шпонтак Юрій Михайлович народився 20 березня 1985 року.  У 2008 році закінчив Київський славістичний університет за спеціальністю «Фінанси». Трудову діяльність розпочав з посади бухгалтера. Працював спеціалістом з виплат, бухгалтером-касиром страхової компанії, головним бухгалтером приватного підприємства. У 2010 році призначений на посаду начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців Закарпатської ОДА. З 2011 року – заступник начальника головного управління економіки облдержадміністрації. 

Раніше цю посаду обіймав син ужгородського мера Андрій Погорєлов

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *