В Ужгороді представили кліп про Парад наречених

парад5В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація музичного відеокліпу, відзнятого на VI Параді наречених в Ужгороді. Одна з груп на цьогорічному Параді наречених під назвою «Шоу-бізнес» (під керівництвом Творчого об’єднання “Маріанна Сухолова & PARTY ZONE”) вирішила реалізувати головну ідею і зняти музичний відеокліп.
Для створення відеокліпу творча група підібрала фрагменти відомих пісень на весільну тематику, які були об’єднані в один загальний танцювальний мікс. Заспівала його відома ужгородська співачка Маріанна Сухолова, організатор, координатор групи, викладач коледжу та університету культури і мистецтв, член громадської ради при Закарпатській ОДА, член асоціації спілки діячів естрадного мистецтва в Україні, Дипломат – аташе з питань культури в Європі.

парад наречених
Виконавиця подякувала колегам за здійснену роботу та дівчатам-учасницям групи за те, що чітко витримали вимоги, доведені до них авторами ідеї кліпу. Також Маріанна подякувала організаторам Параду як ініціаторам одного з найяскравіших заходів у житті Ужгорода. «Думаю, результат нашої роботи успішний. Ідея виникла вже давно, але постійно бракувало часу. Цього року твердо вирішили взяти участь у Параді наречених, при чому внести у це свято щось своє, відрізнитися від інших. Головним нашим задумом стало створення професійного відеокліпу.
Мірко Вечір,  ведучий, діджей, організатор розповів, які умови ставилися до дівчат при зйомках кліпу. За його словами, усі вони володіють задатками акторської майстерності. Робота над кліпом видалася копіткою. Було вирішено зйомки проводити на відомих локаціях міста Ужгорода, щоб ще раз підкреслити що це – наш рідний, ужгородський проект. Допомогти у роботі погодилися семеро чарівних, артистичних, фотогенічних та дуже терпеливих дівчат, імена яких можна побачити в титрах до кліпу. Водночас у відео фігурує один «наречений».
Іван Бабущак, відеограф, автор сценарію розповів: «Зараз молодь знімає багато кліпів, достатньо однієї камери. Ми ж знімали кліп одночасно на десяток камер, що додало складності у процесі монтажу, але вважаємо цю роботу успішною. У самому процесі зйомок було ряд цікавих моментів, мені було приємно працювати».
Крім того, у кліпі задіяні танцюристи ССТ «Бліц».
Сергій Денисенко, співорганізатор Параду наречених підтвердив, що група «Шоу-бізнес» на цьогорічному Параді була однією з найяскравіших. Водночас зауважив: «Це не перший кліп, виконаний на Параді наречених. Вже на першому з них були зняті 3 кліпи, пізніше записано музичний кліп на гімн Параду. Але вперше творча група зібралася спеціально для зйомок кліпу і вперше написала спеціальний сценарій до початку самого Параду та працювала за ним. За це я вам щиро дякую від себе особисто й інших членів оргкомітету Параду».
«Зйомки кліпу – це найвеселіші 2 тижні у моєму житті. І це дуже хороший досвід для творчості», – поділилася враженнями одна з учасниць групи «Шоу-бізнес».
Разом з тим С. Денисенко зауважив, що проведення Параду наречених у 2014 році – під питанням. Адже виконком Ужгородської міськради прийняв рішення обмежити проведення масових заходів на пл. Театральній з використанням звуковідтворювальною технікою. “Насправді Театральна в Ужгороді – єдина пристосована площа для проведення подібних заходів, із стаціонарною сценою. Для мене особисто такі рішення, штучні бар’єри влади відбивають охоту щось робити у цьому місті».
Переглянути відео можна за посиланням http://www.youtube.com/watch?v=Hx5gDETuuzA&feature=youtu.be

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *