Categories Новини

В Ужгороді представлять “Дорожню карту реформ”

У п’ятницю, 26 вересня,  о 13.00, в Ужгородському прес-клубі за ініцітиативи «Реанімаційного Пакету Реформ» та Громадського Руху ЧЕСНО відбудеться круглий стіл на тему «Дорожня карта реформ для майбутнього парламенту», де буде представлено покрокові плани впровадження реформ у найважливіших галузях.

У заході візьмуть участь експерти «Реанімаційного Пакету Реформ», Руху ЧЕСНО, представники політичних партій та кандидати в народні депутати за мажоритарними округами Закарпаття.

За круглим столом зберуться:

Олег Рибачук, один з ініціаторів Руху ЧЕСНО (м. Київ);

Вадим Міський, співкоординатор ініціативи «Реанімаційний Пакет Реформ» (м. Київ);

Микола Виговський, менеджер групи РПР з реформи публічної адміністрації (м. Київ);

Олександр Ябчанка, менеджер групи РПР з питань медичної реформи (м. Київ);

– запрошені кандидати у народні депутати по округах Закарпаття.

 

Також на прес-конференції будуть присутні представники руху ЧЕСНО, які презентують вимоги громадськості до кандидатів у депутати Верховної Ради України. На прес-конференції кандидатам в народні депутати буде запропоновано підписати «Дорожню карту реформ», як зобов’язання перед виборцями.

 

Ужгород стане одним з перших міст, де експерти ініціативи «Реанімаційний Пакет Реформ»  представлять опис, завдання та конкретні заходи в сфері зміни державного законодавства, які повинні бути ухвалені протягом двох перших сесій майбутнього парламенту, а також обговорять шляхи забезпечення їхнього ефективного застосування. Метою національного туру є діалог з висуванцями у мажоритарних округах, з метою заручитися їх підтримкою для ухвалення реформ у новому парламенті, а також зобов’язаннями дотримуватись принципів доброчесності.

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *