В Ужгороді працівники АЗС інсценували пограбування, щоб привласнити 120 тисяч гривень

politsiyaДва працівники АЗС та ще один їхній товариш, викрали гроші в сумі 120 тисяч гривень, а потім інсценували розбійний напад. Для «правдивості» їх товариш наніс їм декілька ударів в обличчя, забрав гроші та переховувався вдома…

Нічний напад на АЗС на вул.Гагаріна, який нібито стався 14 листопада вночі, закарпатська поліція розкрила за «гарячими слідами». Працівники кримінальної поліції з’ясували, що насправді ніякого розбійного нападу на автозаправку не було. Злочин інсценували два працівники даної АЗС, касир та оператор, і їхній знайомий. Всі троє – жителі Ужгородського району: один проживає в с.Середнє, інші – в Лінцях, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Хлопці вирішили скористатись відсутністю камер відеоспостереження та заволодіти коштами. Касир та оператор забрали грошові кошти в сумі близько 120 тисяч гривень, навели невеликий безлад в приміщенні, а потім їхній третій товариш приїхав щоб для правдивості нанести їм тілесні ушкодження. Після чого забрав викрадені кошти та переховувався з ними вдома, де його пізніше і затримали працівники поліції.

Потім псевдо-потерпілі зателефонували в приватну охоронну фірму, яка охороняє дану АЗС, і повідомили вигадану історію про збройне пограбування.

Наразі всіх фігурантів справи правоохоронці затримали. Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.383 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину). Триває досудове розслідування.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *