В Ужгороді поскручували номери з машин міліцейських “оленів”

умвсОднією з проблем Ужгорода є стихійна парковка автомобілів на тротуарах і в зеленій зоні, особливо в центральній частині міста. Часто несвідомі водії залишають свої машини просто на тротуарах, клумбах, навіть, на пішоходних переходах.
Біля Закарпатської ОДА із автівок міліцейських “оленів” поскручували номера
Не виняток тут і пл.Народна та вул.Ракоці біля ОДА. Журналісти та громадські активісти часто знімкують тут і викладають в Інтернет службові та приватні машини міліціонерів, припарковані з порушенням вимог ПДР. Аби покласти цьому край, новий керівник міліції розпорядився навести лад із паркуванням.
– Я не звик церемонитися в таких питаннях, тому розпорядився вчора, – каже начальник УМВС України в Закарпатській області полковник Сергій Князєв,- аби працівники ДАІ просто поскручували й принесли мені номери зі всіх машин, які тут стоять із порушенням закону. Вони, правда, схитрували, й познімали номери тільки з міліцейських машин, а цивільні чіпати побоялися, проте процес пішов. Перед адмінбудівлею УМВС за ніч нанесено дорожню розмітку, буде ще й пішоходний перехід. Каратимемо всіх, хто там незаконно паркуватиметься, незалежно від посад. Закон один для всіх. Якщо театр починається з гардероба, то міліція та держадміністрація – з автопарковки перед адмінбудівлею. Міліціонер має бути взірцем для пересічних громадян в усьому, в тому числі і в питаннях особистої культури та поведінки в громадських місцях, – повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *