В Ужгороді покажуть у фотографіях життя переселенців

переселенціУ понеділок, 23 листопада, о 14 у провулку «Гірчичне зерно» відкриється виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів», яку організовує Ужгородський прес-клуб спільно з провулком «Гірчичне зерно» у рамках проекту «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів» за підтримки програми «У-Медіа».

Українці, яким через війну на сході довелося залишити рідний дім, роботу, друзів, родичів, опинилися на Закарпатті. Як це: бути мігрантом усередині своєї країни, кардинально змінювати життя чи починати його спочатку, звикати до іншого темпу, розуміти ніби своїх, та все ж інших людей, розпочинати власну справу чи навпаки довго шукати роботу, знаходити нових друзів, родичів, «пускати коріння» чи «сидіти на валізах»?

24 короткі фотоісторії про тих, хто наважився на переїзд, зрозумів Закарпаття, вподобав Ужгород, Мукачево та інші місця нашого краю. Відомі закарпатські фотографи – Сергій Денисенко, Валентин Кузан та Євген Кудрявцев (луганчанин, який теж став закарпатцем) зафіксували історії героїв у фото. Всі вони – дуже цікаві особистості, якими збагатилося Закарпаття.

Ужгородський прес-клуб

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *