В Ужгороді накрили притон з “однорукими бандитами”

ігровіДнями, оперативники сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Ужгородського міськвідділу міліції припинили злочинну діяльність 55-річної Олени, яка організувала підпільну залу з ігровими автоматами в своєму кафе.

В ході проведення санкціонованого обшуку в одному з кафе міста, правоохоронці виявили розважальну залу для обмеженого кола клієнтів. Вхід до неї здійснювався тільки за попередньою домовленістю по телефону з власницею кафе, а двері – замасковані так, щоб не привертати особливої ​​уваги звичайних любителів кави, чаю та тістечок.

Нічний візит міліціонерів виявився повною несподіванкою для присутніх гравців та працівників кафе, але аж ніяк не випадковістю – на момент перевірки ігрові автомати знаходилися в робочому стані, а азартні гравці, не звертаючи увагу на те, що відбувається робили свої ставки.

Оперативники виявли та вилучили 3 гральні автомати, грошові кошти, отримані незаконним шляхом, і системний блок відео нагляду, що підтверджують факт ведення незаконного грального бізнесу, – прокоментував начальник сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Ужгородського міськвідділу міліції капітан Денис Калиняк.

Наразі дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Проводиться досудове розслідування.

Діана ДОРОГІЙ,
Ужгородський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *