В Ужгороді нагородили найкращих випускників

У п’ятницю, 12 липня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида відзначив випускників, котрі цьогоріч набрали найвищу кількість балів на зовнішньому незалежному оцінюванні.

випуск2

На зустрічі також були присутні заступник керівника краю Іван Качур, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Маріанна Кляп, ректор Ужгородського національного університету Федір Ващук, батьки випускників.
Вісьмом закарпатським випускникам у 2013 році вдалося отримати найвищі бали у ЗНО. Віталій Трачук, випускник ужгородської загальноосвітньої школи № 15 максимальний результат отримав одразу з трьох предметів: української мови та літератури, історії України, всесвітньої історії. Таких учнів в Україні цього року всього шестеро.
Вітаючи найрозумніших учнів, Олександр Ледида побажав примножувати та розвивати свої здібності:
– Ви вже довели, що здатні на великі звершення. Бажаю правильно застосувати свої знання, обираючи майбутній фах. Ви розумні і талановиті, тому знаю, що станете успішними у житті. Все це завдяки наполегливій праці та, безумовно, підтримці Ваших рідних, батьків. Адже сімейне виховання формує у нас найкращі якості. Не випадково, саме забезпечення реалізації прав кожної дитини на виховання в сімейному колі – сьогодні серед завдань, які ставить перед органами влади Глава держави. Тому хочу подякувати також батькам – за терпіння та відповідальність, за те, що виховали таких розумників.
– Це результат нашої наполегливої роботи,  – звернувся до присутніх Віталій Трачук. – Бажаю всім вам, і собі в тому числі, знайти вірну дорогу в житті та підкорити нові вершини.
випуск
Відзначати найкращих учнів в області вже стало традицією –Олександр Ледида вручив талановитим юнакам та дівчатам пам’ятні подарунки.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *