В Ужгороді комуністи ведуть антиукраїнську пропаганду

рабочий классПросто в центрі Ужгорода, “під носом” в СБУ, на площі Поштовій Голова районної організації ветеранів України Надія Бойчук вчора роздавала комуністичну газетку “Рабочий класс” з відверто антиукраїнським змістом, повідомляє Prozahid.com.

Так, вже на першій сторінці газети надрукована колонка під заголовком “Евротеррор против Донбасса. Укрофашисты сбрасывают маски”.

Також в газеті розміщені статті з такими заголовками. “Украинский нацизм: от гимна до рейха”, “Закарпатье борется за федерализацию”.

В матеріалі “Закарпатський гамбіт” стверджується, що на війні вже загинуло 70 закарпатських військовослужбовців і тому чоловіки призовного віку переховуються в Росії, а загальна ситуація в регіоні – найбільш вибухонебезпечна для київської влади.

Розміщена також велика стаття “Галицийский фашизм”, спрямована, зрозуміло ж, проти сусідніх із Закарпаттям регіонів.

рабочий-класс2

Крім того, видання “припускає”, повторюючи слово в слово російські одіозні ЗМІ, що Малазійський “Боїнг” над Донбасом був збитий українським військових літаком “Міг-21″.

До речі, практично всі матеріалі цієї газети є передруками з російських пропагандистських сайтів.

Наскільки стало відомо, співробітники СБУ вже зацікавилися цим виданням.Тож, сподіваємося, невдовзі антиукраїнська діяльність буде припинена.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *