В Ужгороді чоловік торгував патронами просто на вулиці

набої2На одній з вулиць обласного центру 42-річний ужгородець намагався реалізувати 26 набоїв до вогнепальної зброї.

Вчора о 17-й годині по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 22-річного мешканця міста про те, що на вул. Володимирській в обласному центрі, з виду знайомий громадянин, пропонує придбати у нього набої.

На місце події виїхали працівники карного розшуку та слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Невідомого чоловіка з набоями, міліціонери застали на вказаній заявником вулиці. Особу чоловіка було встановлено – ним виявився раніше судимий 42-річний ужгородець.

Набої було вилучено та направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області.

За вказаним фактом слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції розслідувалось кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За вчинений злочин ужгородцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років. Триває слідство.

Ужгородські міліціонери вдячні заявнику за те, що він не залишився осторонь і повідомив про злочин, який готується. Міліціонери обласного центру звертаються до всіх жителів міста! Якщо ми об’єднаємо свої зусилля, то зможемо навести лад у нашому чудовому місті. Лише в єдності ми зможемо попередити вчинення злочинів, зменшити ріст злочинності, а відтак викоренити назавжди. Разом ми сила і разом ми не переможні.

Інформує УМВС України у Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *