В Ужгороді виявили підпільні цехи з виробництва побутової хімії (ФОТО)

Оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області викрили діяльність декількох груп, які організували виготовлення та збут контрафактної продукції. Використовуючи логотипи відомих виробників побутової хімії, реалізовували товари як на території області, так і за її межами.

Підпільні цехи знаходились в Ужгороді. Контрафактну продукцію реалізовували через власні торговельні точки. Також була налагоджена мережа збуту через Інтернет.

Сьогодні співробітники Управління захисту економіки в Закарпатській області та Ужгородського відділу поліції Головне управління Національної поліції в Закарпатській області та Ужгородської місцевої прокуратури провели 14 санкціонованих обшуків.

Правоохоронці вилучили понад 170 тонн контрафактних засобів побутової хімії відомих торгових марок. Вартість продукції становить понад 2,7 мільйони гривень. Крім того, чорнові записи, обладнання для виготовлення вказаної контрафактної продукції, підроблені етикетки відомих торгових марок.

Встановлюються особи, які також можуть бути причетні до вчинення кримінального правопорушення, повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *