В Ужгороді відкрили нове відділення А-Банку (відео)

17 листопада в Ужгороді відбулося урочисте відкриття нового відділення А-Банку.  Черговий офіс фінансової установи знаходиться за адресою вулиця Собранецька 124.  Вибір  дислокації відділення не випадковий.

А-Банк завжди орієнтується на очікування клієнтів, тому пильну увагу приділяє  зручності місця розташування. Відкриття нового сучасного офісу  – це передусім турбота про людей, яка допомагає А-Банку бути ближче до клієнтів

Отож тепер жителі мікрорайону “Дастор” отримали комфортний доступ до усіх банківських послуг поряд із своїми домівками.

Новий офіс фінансової установи вирізняється просторим приміщенням з сучасним дизайном та зручними облаштуванням і вхідною зоною. Перевагою є наявність паркінгу.  Тут консультують та обслуговують клієнтів досвідчені кваліфіковані спеціалісти.

Усі відділення А-Банку – універсальні.

Вони  здійснюють повний спектр банківських операцій, зокрема, відкриття та ведення поточних рахунків, приймання виручки та відправлення усіх видів платежів,  надання доступних кредитів та  вигідних депозитних програм, перекази грошових коштів, валютообмінні операції , безкоштовне оформлення міжнародних платіжних карт тощо.

“ Ми працюємо на банківському ринку понад 20-ть років.  А-Банк обслуговує фізичних та юридичних осіб у більш, як 205 відділеннях у всіх регіонах України.  Клієнти цінують нас за надійність, зрозумілі та зручні банківські продукти, якість обслуговування .

До прикладу, у нас клієнтів чекають привабливі відсоткові ставки за гривневими депозитами, які можна зафіксувати на весь термін дії договору.  А потім поповнювати вклад на будь-яку суму коштів без жодних обмежень. Відсотки можна отримувати щомісячно, або ж збільшити дохідність своїх накопичень за рахунок їх капіталізації .  Кожен закарпатець може обирати для себе сам найкращий депозит, адже в А-Банку вигідні відсоткові ставки і на три місяці, півроку чи рік.

Маємо дуже цікаві програми лояльності для постійних клієнтів.

Також  фізичні та юридичні особи можуть  скористатись кредитними програмами від А-Банку.  Їх у нашому арсеналі чимало. Тут і придбання авто в розстрочку, і  кредит на будь-який товар, і ломбардне кредитування, і різноманітні пропозиції для бізнесу.  

Та лідер у попиті клієнтів,  без сумніву, прості готівкові кредити. Чому прості? Тому, що їх можна отримати за 5-ть хвилин, маючи при собі  ідентифікаційний податковий код і паспорт, або пластикову картку А-Банку, без жодних застав та порук – розповідає регіональний директор ПАТ А-Банку Конар Інна Іванівна – А ще надзвичайним попитом користується  безкоштовний мобільний додаток АБанк24,  який дозволяє здійснювати усі банківські операції прямо з смартфону,   починаючи із простого поповнення мобільного рахунку  будь-якого оператора зв’язку  до оформлення депозитного вкладу. Це ж так зручно – ваш банк у власному телефоні, який завжди напохваті”.

А-Банк має намір продовжувати розширювати регіональну мережу. Так до кінця цього року заплановане відкриття третього відділення в  Мукачево  З початку 2018 року запрацює ще одна нова точка обслуговування клієнтів у місті Ужгород.

“ Наш банк  багато років присутній в обласному центрі та Мукачево а от  решті частині Закарпаття він поки не дуже знаний.  Отож у наступному році з’являться відділення А-Банку в містах Хуст, Берегово.

Відкриття нових відділень – це реалізація одного із пріоритетних завдань з вдосконалення мережі та її розвитку, надання якісного і зручного обслуговування усім бажаючим” – резюмує Інна Конар.

/

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *